Budget tip: Ruilen met je vriendinnen!

Heb jij ook wel eens last van een lege portemonnee, maar wil je toch een nieuw make-upje? En heb je toevallig ook nog ergens een miskoop liggen, waar je niks meer mee doet? Daar kun je nog wat leuks mee doen!

Heb je ergens nog een te donkere foundation liggen, een product dat niet geschikt is voor jou huidtype staan, of een oogschaduw die niet bij jou kleur ogen past? Wellicht heb je vriendinnen waarbij het wel zou passen! Ga op zoek naar een vriendin met de juiste huidskleur, huidtype of andere kenmerken, misschien is het product iets voor haar? En zij kan ook weer zoeken naar iets leuks van jou, en dat kan bijvoorbeeld ook een product zijn wat ze gewoon niet veel gebruikt.

Let op, er zijn een paar belangrijke dingetjes die je niet mag vergeten. Bijvoorbeeld dat je elkaar geen producten mag aansmeren die over de datum zijn, maar dat geld voor zich toch? Je wilt  (als het goed is) niet dat je vriendin door jou ziek wordt! Ook kun je het beste alleen ruilen met vriendinnen waarvan je weet dat ze hygiënisch omgaan met hun spullen, want op bacteriën zit jij natuurlijk niet te wachten. (En je vriendin ook niet!) Verder moet je goed opletten of iets nog helemaal heel is, want op een tas die helemaal kleverig is van de lipgloss zit jij natuurlijk niet te wachten.

Alles gecheckt? Ruilen maar!

Advertenties

One thought on “Budget tip: Ruilen met je vriendinnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s