Wat koop je voor je vriendin?

Cadeautjes kopen voor vriendinnen, ik vind het vaak lastig om iets te bedenken waar diegene waarschijnlijk blij mee is, als je vriendin niet iets specifieks heeft gezegd wat ze zegt. Meestal komt het uiteindelijk wel goed, maar ik besteed er vaak onnodig veel tijd aan. Daarom hier wat tips om een mooi cadeautje te kopen voor je vriendin!

Leuk idee voor het inpakken, vooral als je vriendin van muziek houdt!

Vraag natuurlijk eerst aan je vriendin wat ze wil hebben. Heeft ze specifieke wensen? Dan is het natuurlijk heel makkelijk! Maar vaak is het zo dat je vriendin het niet echt weet en zegt dat je zelf iets mag kiezen. Dat is al moeilijker! Ga dan na wat de hobby’s van je vriendin zijn. Wat kun je daarvoor kopen? Houd je vriendin bijvoorbeeld heel veel van nail art, dan kun je nagellak geven. Maar als je vriendin van foto’s maken houdt, wordt het moeilijker, want een fototoestel geven is wel wat overdreven… Dan moet je goed nadenken: heeft je vriendin iets tegen je gezegd over een product dat ze graag wil hebben? Dan kun je dat kopen! Of misschien kwam je laatst een product tegen dat echt iets voor haar is, dan kun je dat geven.

Heb je echt geen idee wat je vriendin leuk zou vinden? Ga dan gewoon lekker kijken in de winkel. Zie je iets leuks, maar weet je niet of je vriendin er blij mee is? Ga dan bij jezelf na of jij er blij mee zou zijn. Als je vriendin en jij een beetje op elkaar lijken, en jij vind het een leuk cadeautje is het goed! En zorg dat je de bon bewaart, kan je vriendin het altijd nog ruilen.

Hier een paar tips voor cadeautjes:

– Een mandje met make-up spulletjes is altijd leuk (vind ik dan). Scoor spulletjes van haar favoriete merk, en stop het in een leuk mandje. Folie eromheen, strikje en een kaartje erbij en klaar is kees!

– Je kunt ook een persoonlijke cd maken. Koop een leeg cd’tje (bijvoorbeeld bij de Hema), en zet er nummers op die jullie allebei mooi vinden, of die een speciale betekenies hebben. Maak er een mooi hoesje bij met foto’s van jullie beiden of jullie favoriete band. Extra leuk als je vriendin helemaal into muziek is!

– Extra leuk als jullie elkaar al een tijdje kennen: een foto collage. Plak op een groot vel papier allemaal foto’s en knipsels van jullie samen op, en versier het mooi met glitters/lintjes/andere frutsels. Daarna kun je het mooi inlijsten, en pak je het in. Gegarandeerd een blije vriendin!

– Heeft je vriendin een uitgesproken lievelingskleur? Maar dan een leuk pakketje voor haar met allemaal dingen in de kleur. Denk bijvoorbeeld aan nagellakjes, douchegels, haarfrutsels en meer van dat soort dingen. Daarna pak je het mooi in, en dan ben je klaar!

– Ook leuk: een bon voor een leuk uitje of een ervaring. Je kunt een bon kopen voor bijvoorbeeld een dagje welness of een leuke workshop, maar je kunt er ook zelf een maken voor bijvoorbeeld een dagje shoppen inclusief geld dat ze mag uitgeven van jou, of een logeerfeestje 🙂

– Heeft je vriendin een favoriete winkel? Dan kun je daar een bon voor geven! Veel winkels hebben nu mooie cadeaubonnen, bijvoorbeeld de H&M, die heeft allemaal ‘pasjes’ met verschillende motiefjes, leuk om te geven!

Veel succes met cadeautjes kiezen!

Hopelijk kun je nu een leuk cadeautje kopen voor je vriendin! Als je echt niks weet kun je natuurlijk ook geld geven, maar dat vind ik zelf vaak minder persoonlijk, maar als het op een leuke manier inpakt… Veel succes!

Advertenties

One thought on “Wat koop je voor je vriendin?

  1. Super leuke ideetjes!
    Ik heb voor mauds verjaardag zo’n 1 kleur pakketje gegeven. En van eva een bon van de h&m gekregen.
    xx ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s