Review: Catrice Allround Concealer

We hebben allemaal wel eens een puistje, en die wil je natuurlijk zo min mogelijk zien. Er zijn dan ook veel producten om ‘m weg te werken. Ik testte de Allround Concealer van Catrice. Dat is een paletje met verschillende concealer kleuren.

Dit is 'm!

De concealer zit in een plastic paletje, dat eigenlijk best klein is. Er zitten 5 kleuren in: een lichte huidskleur, midden huidskleur, donkere huidskleur, roze en groen. De roze concealer is er om wallen weg te werken, de groene voor roodheid. De andere kleuren kun je gebruiken om andere imperfecties weg te werken of gewoon voor over de andere kleuren heen. De pannetjes zijn eigenlijk wel heel erg klein, ik gebruik ‘m nu ongeveer 2 maanden, en ik doe best zuinig, maar je kunt zien hoe het pannetje van de middelste huidskleur eruit ziet… De lichte en donkere huidskleur wijken heel veel van min eigen huidskleur af, maar misschien dat ik ze kan mixen, maar dat moet ik nog even testen!

De swatches!

De kwaliteit is best goed. De kleuren zijn romig en geven best wat kleur af, maar verwacht vooral geen wonderen! Catrice is en blijft toch echt een budgetmerk. De groene camoufleert roodheid echt goed, de roze werkt wat minder goed, helaas, en de huidskleuren doen het ook best goed. Helaas zijn de concealers niet zo zuinig en daarom heb ik al pans, en moet ik binnenkort iets anders halen. Ook is het paletje niet zo groot, maar wel onhandig om mee te nemen.

De Catrice Allround concealer is dus wel fijn en handig, maar heeft geen denderende kwaliteit. Toch is de prijs-kwaliteits verhouding goed, want deze concealer kost maar 3,49 Euro! Catrice is onder andere te koop bij de Kruidvat.

Advertenties

8 thoughts on “Review: Catrice Allround Concealer

    • Zoek je een kleur? Als je meerdere kleuren wilt wel, als je alleen een kleur wilt kun je beter een andere kiezen want in zo’n pannetje zit niet zo veel… Maar voor de prijs die je ervoor betaalt is hij best goed!

      xx

  1. Sorry hoor, je zegt verwacht geen wonderen enzzo, maar iedereen raad dat paletje aan. deze is gewoon heel goed voor een budgetmerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s