NOTD: Catrice Ultimate Nudes Moulin Rouge Light

Vandaag weer een Nail Of The Day! Van een van mijn favoriete nagellakjes! Ik hou namelijk van heel felle kleurtjes, maar nude tinten vind ik super. Daarom dit keer een nagellakje uit de Catrice Ultimate Nudes lijn, Moulin Rouge Light!

Mouling Rouge Light is een roze nude-kleur. Hoewel hij in het potje erg roze lijkt, lijkt hij als ik ‘m op heb bijna mijn huidskleur! De lak bevat verder geen shimmer ofzo, hij is helemaal creamy, iets waar ik op gebied van nagellak toch wel fan van ben! Deze nagellak is vanwege de kleur heel erg mooi als je geen opvallende nagellak op wilt of mag. Ideaal dus als je naar de verjaardag van je oma gaat bijvoorbeeld!

Is het geen beauty? ❤

Omdat het een nude kleur is, dekt deze nagellak helaas wat moeilijker. Ik heb minstens 3 lagen nodig om ‘m goed te laten dekken, soms wel meer. Maar dat is het wel waard, want ik ben helemaal verliefd op deze kleur!

Wat valt er verder nog over te zeggen? Het is gewoon een supermooie kleur, zeker een aanrader voor als je een nude nagellakje zoekt! Helaas is hij niet zo weggelegd voor de mooie bruine meiden onder ons, maar hé, mogen de bleekscheten ook eens een voordeeltje hebben?

De Ultimate Nudes van Catrice zijn te koop bij de kruidvat en je betaalt er maar 2,49 Euro voor, niet veel toch? Deze kleur heeft het nummer 050 en heet Moulin Rouge Light! Leuk detail: alle namen van de kleurtjes uit deze lijn hebben te maken met Parijs, en voor mij is dat al helemaal leuk want ik was deze zomer ook nog in Parijs!

P.s. Ik weet niet of jullie het hebben gemerkt, maar ik post nog maar een keer per dag, dit in verband met drukte! Ik hoop dat jullie het niet erg vinden, want anders krijgen jullie elke dag maar slordig afgewerkte artikels omdat ik niet veel tijd heb…

Advertenties

2 thoughts on “NOTD: Catrice Ultimate Nudes Moulin Rouge Light

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s